Competitienederlaag voor HJSC VR1

Het is weer zaterdag, dat betekent… Weer tijd voor een wedstrijdje! Deze keer moesten we uit de Waterpoort Boys VR1. Een goed humeur en een bak zin hadden we wel want in de box ging het HJSC-lied al op. Bij de bespreking was 1 ding duidelijk, houd de aanvoerder in de gaten. Na de aftrap was eigenlijk wel duidelijk, veel draaide om hun aanvoerder. Na een kleine 10-15 minuten gespeeld te hebben was daar het 1ste doelpunt van Ymkje. Jammer genoeg ging de vlag omhoog, volgens de vlagger was het buitenspel. Dus nog steeds 0-0. Vlak daarna kreeg Michelle een mooie kans en haalde ze uit! Jawis, het was 0-1 voor HJSC. We gingen sterk door en kregen in de gaten dat we de bovenliggende partij waren. Af en toe kreeg Waterpoort Boys een kansje, maar onze verdediging was fel en zat kort op de man. Helaas werd een zo’n kansje benut en kwamen we op 1-1 te staan. Daarna werd WPB gelijk sterker en scoorden ze ook de 2-1. Aan beide kanten werd het feller. Maar Michelle antwoordde met een goal vlak voor rust, 2-2.

Na de rust viel helaas meteen de 3-2 voor WPB. Dit was een domper, maar kopjes omhoog en door gingen we weer. We kregen een mooie kans. Irma ging voorbij de keepster en liep de bal het goal in. Helaas ging de vlag weer omhoog en werd ook deze goal afgekeurd. Niet veel later hadden we zo’n soortgelijke kans, maar werd Irma onderuit gehaald door de keepster. Een penalty, waarbij de WPB-dames niet zo blij mee waren. Michelle nam de penalty en raak, hattrickje was compleet. Daarna creëerden we nog wel kansen, maar scoorden we niet meer. WPB overigens nog wel, van 3-3 naar 7-3, zonde! Het had niet zo gehoeven, maar op naar een betere derde helft! Komende week onze eerste competitie thuiswedstrijd tegen Mulier. Dan weer met de koppen ervoor!