Een bericht van voorzitter Jenne IJbema

Inmiddels komen de eerste 500 dagen als voorzitter van onze mooie club voor mij in zicht. Een periode die ik me anders had voorgesteld op het moment dat ik begin vorig jaar besloot in te gaan op het verzoek van de club om voorzitter te worden.

Toch hebben we al een paar mooie momenten met elkaar mogen beleven. In moeilijke tijden zie je pas echt wie je vrienden zijn wordt er wel eens gezegd. Ik kan dat vanuit mijn functie beamen. ik vind het namelijk prachtig om te zien dat we er als club goed voor staan met heel veel lieve mensen die daar op alle niveaus dagelijks met hart en ziel aan werken.

Nu overal de versoepelingen elkaar opvolgen is er ook weer steeds meer mogelijk binnen de club. Zo vlogen afgelopen zaterdag eindelijk de grassprieten weer in de rondte tijdens het onderlinge zeven tegen zeven toernooi. Wat was het prachtig om te zien dat er zoveel deelnemers meededen, zowel jeugd, wat ouderen, en natuurlijk speelsters van ons damesteam.

Veel dank zijn we verschuldigd aan onze trouwe sponsors. Zonder jullie support zouden we het niet redden.  Onze sponsors staan altijd voor ons klaar en om hen in deze zware tijd een hart onder de riem te steken, roep ik op om de aankopen vooral bij onze sponsors te doen: Wees loyaal, koop bij onze sponsors allemaal. Zo kunnen wij als leden van HJSC iets terugdoen voor onze trouwe sponsors. Samen staan we sterk.

Als laatste wil ik nog één ding kwijt. Zoals in een eerder aangekondigd bericht is Thomas Graven in samenwerking met Klaas Wittermans onze nieuwe hoofdtrainer. Persoonlijk vind ik het mooi om te zien hoe Thomas zich ontwikkeld heeft binnen de club. Hij heeft trainingen gegeven aan diverse jeugdteams van OHH en ook een jaar aan de jeugd van v.v. Heerenveen. Ik wens Thomas dan ook heel veel plezier in zijn nieuwe rol.

Ik wens een ieder een prachtige zomer toe en hopen elkaar zo snel mogelijk weer te ontmoeten, op of om het veld.

Groet, Jenne IJbema – Voorzitter VV HJSC