2023 start met de HJSC voetbalquiz + winterdei

Het jubileumjaar zit er bijna op, maar niet getreurd. We knallen 2023 in op zaterdag 7 januari met niet allen de HJSC voetbalquiz, maar ook met de HJSC Winterdei.

HJSC Voetbalquiz 2023
In navolging van de succesvol verlopen eerder editie van de voetbalquiz in december 2021, volgt nu de tweede editie. Quizmaster Piet Jan Nauta heeft samen met Rohald Boonstra, Durk van der Gaast en Jan Hielke Schotanus voor alle fanatieke HJSC’ers weer tien rondes vol hersenkrakers samengesteld, waar jullie in teams van vier het weer tegen elkaar op mogen nemen voor mooie prijzen.

Geef je team op voor 5 januari 2023
Wie worden op 7 januari de opvolgers van Toussaint, Timo, Anne en Ronald? Of weet dit team elkaar ook dit jaar weer te vinden en de rest van het deelnemersveld af te troeven? Geef je team (inclusief deelnemers en aanvoerder) uiterlijk donderdag 5 januari op bij Piet Jan of Rohald. Tientje per team of €2,50 per persoon. We beginnen om 14:00 uur in het dorpshuis. Losse opgave is ook mogelijk. Let op: draagt het hele team een voetbal (gerelateerd) shirt, dan is er een bonuspunt te verdienen.

Na de tijd lekker eten en muziek
Als het denkwerk erop zit en de prijzen zijn verdeeld trappen we de derde helft af met de HJSC-winterdei. Vanaf 18.30 uur staat er een heerlijk buffet klaar met vlees en groenten voor onze leden, sponsoren en vrijwilligers. Dat moet dus helemaal goedkomen.

Na het buffet zetten we onze plaatselijke DJ’s aan het werk. Zij zetten een lekker stukje muziek op en gelijktijdig kan er worden bijgepraat over de feestdagen, het afgelopen jaar of kan er natuurlijk worden vooruitgeblikt op de tweede seizoenshelft. Kortom: Een gezellig samenzijn met de HJSC-familie.

Opgave voor het buffet is verplicht (kan ook bij Piet Jan of Rohald) zodat er rekening gehouden kan worden met het aantal eters. Sponsoren eten gratis mee, maar ook zij moeten zich opgeven.

We zien jullie graag allen op zaterdag 7 januari 2023.