Zowel de HJSC VR1 als HJSC 1 spelen zaterdag thuis

Wat betreft jeugdwedstrijden is het zaterdag vrij rustig. alleen de JO13-2 speelt om 10:15 thuis tegen Balk JO13-3. Maar vervolgens hebben we zowel de Vrouwen 1 als de Heren 1 achtereenvolgend achter elkaar.

HJSC VR1 willen goede lijn doortrekken
Allereerst de HJSC VR1 om 12:30. Na de zinderende bekerwedstrijd een week eerder willen zij het goede gevoel in de competitie vasthouden. In die competitie gaat het de vrouwen ook vrij aardig. Zeven punten uit vier wedstrijden levert tot nu toe een vierde plaats op. En dan hebben ze ook nog een wedstrijd minder gespeeld dan de ploegen bovenin.

Tegenstander is ST BMJ VR2. De club uit Berlikum staat achtste en heeft net als onze dames vier wedstrijden gespeeld. Willen de VR1 de koplopers niet uit het oog verliezen, dan zal er op het eigen sportpark Oan it Far gewonnen moeten worden.

HJSC 1 op zoek naar doelpunten
Voor de heren zit er swing er nu even niet in. De eerste twee competitiewedstrijden leverden nog twee punten op, de laatste twee wedstrijden gingen verloren tegen Delfstrahuizen en Franeker. In het wedstrijdverslag was al te lezen dat doelpunten maken met name een grote opgave is voor het vlaggenschip.

Zaterdag treft HJSC 1 een ploeg in vorm. Tegenstander Foarut staat keurig op de vierde plaats met negen punten. Het scoorde al acht doelpunten, maar het kreeg er ook net zoveel tegen. Dat komt mede door de 0-4 nederlaag tegen Sleat in de eerste speelronde.

HJSC VR1 – ST BMJ VR2
12:30 | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: Schotanus, J.H.

HJSC 1 – Foarut 1
15:00 | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: Haan, A