Zomerse OHH-slotdag weer prima geslaagd

Afgelopen zaterdag 11 Juni vond de OHH-slotdag voor de jeugd plaats in Hommerts. Deze slotdag was georganiseerd voor de jongste jeugd tot en met de Jo15-1. Om negen uur werd de dag afgetrapt met een kort woordje door Isa en Chantal. Hierna mocht de jongste jeugd los. Ze speelden fanatiek de wedstrijden tegen de moeders. Bij het ene team ging dat iets beter af dan het andere, maar er was een hoop plezier! Het weer zat ook erg mee en het was lekker warm op en naast het veld. Wat drinken na een wedstrijd werd dan ook zeker gewaardeerd! Naast de wedstrijden kon de jeugd ook spelletjes doen op het kleine veld, dit was niet verplicht maar de mogelijkheid tot voetvolley, een vakkenspel en het gatendoek die was er.

Nadat de jongste jeugd hun ijsje hadden gehad, kon de slotdag voor de oudere jeugd beginnen. Zij mochten tegen de vaders gaan voetballen. Een deel van deze jeugd ging door een minder aantal spelers toch op half veld spelen. Sommige vaders vonden deze aanpassing niet een ramp, het scheelde wat zware meters.

We kunnen terugkijken op een mooie ochtend vol voetbalplezier. Wij willen de vrijwilligers van deze ochtend nog bedanken voor hun hulp, zonder hun was deze ochtend niet geslaagd! Voor nu wensen wij ieder een hele fijne zomer toe!

Groet Activiteitencommissie OHH