Vertrouwd terrein moet HJSC weer eens drie punten opleveren

Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd voor HJSC 1. Na vier uitwedstrijden op rij speelt het eerste elftal zaterdagmiddag op vertrouwde ondergrond. Een betere plaats om een negatieve reeks te doorbreken is er niet. Drie verloren wedstrijden op rij is natuurlijk pijnlijk. Zeker na de geweldige reeks overwinningen die voor de winterstop werd bewerkstelligd.

Bakhuizen is de tegenstander. Dat was het ook de allereerste wedstrijd van dit voetbalseizoen. Toen werd er met 1-0 verloren maar was HJSC de betere partij. Tijd voor revanche. Bovendien is HJSC nog “gewoon” in de race om nacompetitie te halen. De vierde plaats die de ploeg nu bezet zou voldoende zijn. HJSC moet vechten voor de punten, de concurrentie nadert, zeker na de drie nederlagen in rap tempo.

Bakhuizen staat voorlaatste en kent een zwaar seizoen. De laatste vijf wedstrijden werd er maar één punt gepakt. Het lijkt dus de ideale prooi voor het vlaggenschip. Samen met de steun van de twaalfde man moet HJSC een zege toch kunnen veiligstellen.

De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om 14:30. Piet heeft prachtig voetbalweer aangekondigd, nog een extra reden om het eerste elftal te steunen.

vv HJSC – Bakhuizen
14.30 uur | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: B. Kamman

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Lars Palijama (K)
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Bart van Kalsbeek
Nils de Lange
Sander Sijbranda
Lex Potma
Toussaint Boonstra
Tristan Kouwenhoven
Henk Sijbranda
Marko Hoekstra
Justin Boonstra
Wiebe Jelle van der Hoek