Thuiswedstrijd voor It Twadde, HJSC 1 naar Birdaard

Voor HJSC 2 begint zaterdag dan eindelijk de competitie. Vorige week werd hun duel nog afgelast, zaterdag spelen ze om 15:00 uur op het eigen sportpark tegen het vierde elftal van CVVO. Het duel zou eigenlijk moeten starten na HJSC VR1, helaas is de wedstrijd van de dames afgelast. En dat is jammer want het eerste vrouwenteam wil de goede lijn doortrekken. Afgelopen woensdag wonnen ze van Balk in de beker met 5-2.

Vanavond al bekervoetbal in Hommerts
Vanavond om 19:30u trappen de talenten van JO17-1 af voor het laatste bekerduel tegen Delfstrahuizen. Na goede uitslagen tegen Stiens (3-2) en DFC (6-0) is de volgende bekerronde halen eigenlijk nog maar een formaliteit. Toch weten wij zeker dat de JO17-1 nog een mooie wedstrijd op de mat willen leggen.

Eerste elftal naar Birdaard voor laatste bekerduel
Het vlaggenschip trapt om 14:30 uur af op Sportpark de Swellen voor het treffen met Birdaard. Na de nederlaag tegen Heeg (2-0) en het gelijke spel van vorige week tegen IJVC (1-1) zal dit het laatste bekerduel zijn. Volgende week begint de competitie en dus het echte werk. Waterpoort Boys zal om 15:00 uur de tegenstander zijn op Sportpark Oan it Far.

Trainer Thomas Graven heeft zestien man geselecteerd voor het treffen met Birdaard. Mark Jaarsma debuteert in de selectie en kan dus zijn eerste minuten in het eerste maken. Vorige week tegen IJVC deed JO19-1 teamgenoot Ramon Raap dit al.

Wedstrijdselectie HJSC tegen Birdaard
Johan de Boer (K)
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Aizo Veltman
Lex Potma
Jelger de Boer
Lammert Wiersma
Bart van Kalsbeek
Egbert Bethlehem
Redmer van Netten
Mark Jaarsma
Gosse van der Heide
Jarno Hofstra
Marko Hoekstra
Bert Veltman
Nils de Lange

FC Birdaard 1 – vv HJSC 1
14:30 uur | Sportpark de Swellen
Scheidsrechter: D.A. Dijkstra