Steun OHH met de Poiesz Jeugdsponsoractie!

Onze voetbalvereniging O.H.H. is door Poiesz geselecteerd voor de Jeugd Sponsor Actie 2022!

De actie start op maandag 14 februari en loopt t/m zondag 10 april 2022. O.H.H. doet mee in de Poiesz Supermarkt locatie IJlst. Bij elke € 10,- (excl. statiegeld) aan boodschappen ontvangt u 1 Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks zijn er Jeugd Sponsor Aanbiedingen waarmee extra sponsorpunten kunnen worden gespaard.

Kan ik Jeugd Sponsor Munten die ik nog heb liggen van vorig jaar inleveren?
Het is niet mogelijk om jeugdsponsormunten van voorgaande edities van de actie in te leveren. Op deze manier houden we de actie zo eerlijk mogelijk, er wordt alleen gekeken naar het aantal Jeugd Sponsor Munten dat een vereniging dit jaar met hun deelname binnenhaalt.

Kan ik in elke Poiesz supermarkt mijn vereniging steunen door munten in te leveren?
Je kunt alleen munten in de koker doen van jouw favoriete vereniging in de Poiesz supermarkt waar jouw vereniging meedoet.

Hoe werkt het inleveren van de Jeugd Sponsor Munten?
In elke Poiesz supermarkt staat een display met kokers. De kokers zijn gekoppeld aan de maximaal 8 deelnemende clubs of verenigingen per Poiesz supermarkt. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten er in een koker terechtkomen, des te hoger wordt het te ontvangen sponsorbedrag voor de club of vereniging. Spaar dit jaar de Jeugd Sponsor Munten niet thuis of bij de club op, maar stop ze direct na ontvangst bij de kassa in een koker. Dit als voorzorgsmaatregel vanwege de huidige situatie.

Wanneer is het Jeugd Sponsor Gala?
Het Jeugd Sponsor Gala gaat dit jaar helaas niet door vanwege de coronamaatregelen.

Hoe lang duurt de Jeugd Sponsor Actie?
Ook deze 16e Jeugd Sponsor Actie duurt 8 weken. Om precies te zijn: van maandag 14 februari en tot en met zaterdag 10 april 2022 (of zondag 11 april 2022 voor elke Poiesz supermarkt die op zondag geopend is).

Hoeveel sponsormunten ontvang je bij de boodschappen?

  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld).
  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er ca. 80 sponsorproducten).
  • 5 Jeugd Sponsor Munten bij wekelijks 9 speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen.
  • 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldt (De Spaarsprinter).