Sponsoring vv H.J.S.C.

Waarom sponsor worden van voetbalvereniging HJSC?
Zonder sponsoren kan een kleine dorpsclub als HJSC onmogelijk bestaan. Geld is hard nodig om de club draaiende te houden. Maar ook voor een sponsor kan het om meerdere redenen interessant zijn om HJSC te sponsoren.

Omdat wij maar een kleine dorpsclub zijn worden sponsoren des te meer gewaardeerd, u creëert zeker bij onze supporters, bestuursleden, spelers en ouders een hoop goodwill als u op wat voor manier dan ook u naam aan onze club wilt binden. Ook al levert het u waarschijnlijk geen bakken extra geld op, u laat wel zien dat u onze club een warm hart toe draagt. En dat komt dan weer ten goede aan het verbeteren van uw imago.

Wij zijn ontzettend trots op Sportpark Oan it Far waar de spelers van HJSC haar thuiswedstrijden afwerken. Onze vele vrijwilligers en met name de “fjildmannen” zorgen ervoor dat onze grasmat er prachtig bij ligt, de sponsorborden en strak uit zien en dat het terrein ontzettend professioneel oogt.

Ondanks dat wij natuurlijk draaien op vrijwilligers kost bovengenoemde allemaal geld. Wij hebben bijvoorbeeld geen eigen kantine waar wij inkomsten uit putten, dit moet allemaal komen van sponsors die een steentje willen bijdragen.

Oneindig veel mogelijkheden
HJSC steunen kan op talrijke manieren. Natuurlijk is een bordsponsoring de meest voor de hand liggende. Maar natuurlijk kunt u ook uw naam aan een team binden. Als hoofdsponsor of misschien wel als rugsponsor op de tenues. Misschien wilt u wel een bal sponsoren bij een wedstrijd van HJSC 1 of de HJSC VR1.

Sponsormogelijkheden in vele vormen
Reclamebordsponsoren, kledingsponsors, attribuutsponsoren, veilingsponsoren en nog veel meer. Voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt maken we tijd vrij om te kijken hoe het één en ander in te vullen is.

De sponsorcommissie, leden, bestuur en spelers van HJSC zien u graag, op wat voor manier dan ook als nieuwe sponsor van onze prachtige voetbalvereniging. Vraag naar de vele mogelijkheden bij een van de leden van de sponsorcommissie

Neem even contact op met onderstaande personen voor alle mogelijkheden en informatie:

Timo Wittermans: 0648927520
Erro Hofstra: Info@HJSC.nl
Sander Sijbranda
Hein Kemme
Thomas Graven