Livemuziek verhelpt kater HJSC VR1

Zaterdag 9 oktober moesten we uit tegen Harlingen spelen, we speelden op kunstgras, dit was even wennen. De eerste helft speelden we allemaal niet op ons best, het was erg rommelig in het veld. We kregen een corner tegen, het leek alsof de verdedigers er goed bij zaten maar helaas stuiterde de bal net over ons heen en kwam zo terecht bij de tegenstander, waar een tegen goal uit kwam.

In de tweede helft sprintte Martynke met de bal naar voren en gaf de bal voor aan Berit die hem doorgaf aan Irma en die schoot de bal zo het goal in, 1-1!! Even later weer een mooie actie van Martynke waar een goal uitkwam!

We hadden nog een paar minuten blessuretijd, helaas maakte harlingen daar de 2-2 en werd na de aftrap in onze aanval afgefloten.
We baalden allemaal erg maar bij de thuis wedstrijd gaan we er weer helemaal voor!! Er was Live muziek in de kantine dus de derde helft heeft ons gelukkig wel op kunnen vrolijken!