Livemuziek na afloop van HJSC tegen Woudsend

Zaterdag speelt HJSC 1 haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in eigen huis. Traditiegetrouw maken we hier een mooi feestje van na afloop in de tent. Woudsend is de tegenstander, Bertus Sipma de zanger, en er is natuurlijk draaiend rad. 

Jeugdprogramma in Hommerts
09:00 | 
JO8-3 – Irnsum JO8-2
10:15 | 
JO19-1 – Irnsum JO19-1

Vrouwen naar Leeuwarden, HJSC 2 naar Sneek
Beide ploegen zijn eigenlijk wel uit gevoetbald. De VR1 kunnen niet degraderen en zullen volgend seizoen weer in de vierde klasse acteren. Het was een leerzaam jaar waar vooral na de winterstop veel progressie is geboekt en ook de punten kwamen. Met Leovardia treft het een ploeg twee plekjes hoger op de ranglijst en dus is een resultaat heel goed mogelijk.

HJSC 2 speelde dinsdagavond knap met 2-2 gelijk tegen Bolsward. En dat kan de Bolswarders het kampioenschap nog wel eens kosten. Zaterdag speelt de ploeg tegen het laag geklasseerde ONS Sneek 2. Het is de laatste uitwedstrijd van het seizoen. It Twadde speelt nog twee thuiswedstrijden tegen CVVO 3 en EBC 1

HJSC 1 wil eerherstel na slecht optreden in december
Zoals we de laatste jaren ook deden zal de laatste thuiswedstrijd van het seizoen feestelijk worden afgesloten. Helemaal de laatste thuiswedstrijd zal het niet zijn want de eerste nacompetitiewedstrijd op 27 mei zal zich ook in Hommerts afspelen. Mocht HJSC dan winnen dan speelt het de finale op neutraal terrein.

Maar zaterdag staat er nog gewoon een derby op het programma en die moet ook gewoon worden gewonnen. Zeker na de waardeloze 0-0 op een waterkoude middag in december 2022. HJSC incasseerde eigenlijk niets, maar kon aanvallend niets brengen. De 0-0 einstand was dus een logisch gevolg.

HJSC 1 – Woudsend 1
Scheidsrechter: Hoovenstat

Selectie HJSC tegen Woudsend
1. Johan de Boer
3. Mark Tesselaar
4. Aizo Veltman
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
9. Henk Hoekstra
10. Pieter Wiersma
11. Justin Boonstra
12. Jorrit Renema
13. Ramon Raap
14. Niek de Jager
16. Bert Veltman
17. Redmer van Netten
18. Herre Bosma