Laatste weekend voor de winterstop breekt aan

Het is bijna winterstop. De seniorenteams moeten dit weekend nog één keer knallen, sommige jeugdteams zijn na zaterdag nog niet klaar. HJSC 1, HJSC VR1 en HJSC 2 spelen allen een uitwedstrijd.

Jeugdwedstrijden in Hommerts
09:00 | JO14-1 – Flevo Boys JO14-2
10:30 | JO19-1 – Oudehaske JO19-1

14:30 | EBC 1 – HJSC 2
It Twadde sluit 2022 af met een wedstrijd in Oosterzee. EBC 1, niet al te lang geleden nog de tegenstander van HJSC 1 is nu middenmoter in de competitie van HJSC 2. De ploeg kampt met terugnemende ledenaantallen en dus was een stapje terug noodzaak. HJSC 2 zal met een goed gevoel de eerste seizoenshelft willen afsluiten. Natuurlijk wacht na de winterstop de volgende ronde van de beker, maar in de competitie staat HJSC 2 nu op een keurige derde plaats.

15:00 | ST Dronrijp/Foarut VR1 – HJSC VR1
We hopen van harte dat ons vrouwenteam de eerste seizoenshelft niet puntloos afsluit. De stap na de vierde klasse is een bittere pil gebleken want er werd in acht duel nog niet gewonnen. Toch zit de sfeer er bij de vrouwen nog steeds goed in. En we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat onze vrouwen echt nog wel punten gaan pakken. Is het niet zaterdag, dan is het wel na de winterstop.

14:30 | Woudsend 1 – HJSC 1
De wedstrijd van vorige week was een hele goede aan de kant van het vlaggenschip. Tegen de Walde speelde HJSC een sterke punt en het is jammer dat de score bij 1-1 bleef steken, er had zeker een driepunter ingezeten. Maar de wedstrijd van vorige week wist de slechte week met twee nederlagen enigszins weg te spoelen.

De eerste seizoenshelft rustig afsluiten zit er zeker niet in. Een echte derby om 2022 mee af te sluiten is natuurlijk best wel lekker. Bovendien treft HJSC 1 een uitstekend presterend Woudsend dat plekje vijf bezit. En wij zitten er niet over in dat Woudsend gemotiveerd is om het HJSC 1 knap lastig te maken.

Selectie HJSC 1 tegen Woudsend
1. Johan de Boer (K)
3. Mark Tesselaar
4. Aizo Veltman
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
9. Henk Hoekstra
10. Pieter Wiersma
11. Justin Boonstra
12. Mark Jaarsma
13. Ramon Raap
14. Piet Jan Nauta
15. Jarno Hofstra
16. Bert Veltman
18. Herre Bosma