Joeri van Leeuwen nieuwe hoofdtrainer HJSC

HJSC kan met enthousiasme melden dat Joeri van Leeuwen (37) de nieuwe hoofdtrainer van HJSC zal gaan worden. Op de HJSC-winterdei van zaterdag 13 januari is dit bekend gemaakt aan de supporters en sponsoren. De selectie van HJSC 1 was reeds op de hoogte.

Jonge trainer met technische bagage
HJSC haalt met van Leeuwen wederom een jonge trainer binnen. HJSC wordt zijn eerste klus als hoofdtrainer maar dat wil niet zeggen dat Joeri onervaren is. Voornamelijk bij ONS Sneek heeft hij een bak ervaringen opgedaan met het begeleiden en coachen van de hogere jeugdteams op landelijk niveau. HJSC lijkt dus een perfecte match gezien de jonge selectie en de goede ervaringen met jonge trainers.

Opa Gerard van Leeuwen was in de jaren 80 trainer
Een leuk detail is dat de opa van Joeri ook trainer is geweest bij HJSC. In de seizoenen 1983-1988 stond Gerard aan het roer bij HJSC. Tijdens de Winterdei werden nog was foto’s getoond van Gerard van Leeuwen in HJSC tijd.

Het bestuur van HJSC is zeer in haar nopjes met de aanstelling en kijkt uit naar een hopelijk lange en succesvolle samenwerking.