HJSC wacht loodzware opgave tegen Kootstertille

Vanmiddag om 14:00 uur is het eindelijk zover. Gesteund door minimaal 90 supporters doet HJSC een poging vierde klasser te worden. Dit zal tegen de nummer twee uit de vijfde klasse B een meer dan zware opgave worden. Kootstertille rekende in de vorige ronde af met Friese Boys en zal er alles aan doen om op eigen terrein de zege te pakken. Het zal een bloedstollende middag worden op Sportpark De Tille.

HJSC zal met een selectie van 16 man naar de finale van de nacompetitie afreizen. Gesteund door een dubbeldekker supporters zal het sowieso een memorabele middag worden. Of er nou wordt gewonnen of verloren, HJSC mag met trots terugkijken op dit seizoen. Wat vooraf werd bestempeld als een tussenjaar krijgt misschien een heel mooi einde. Dat de finale van de nacompetitie wordt gehaald is natuurlijk grote klasse.

Na de wedstrijd zal de dubbeldekker meteen richting de Hommerts vertrekken voor de derde helft. De feesttent naast het dorpshuis is sowieso vanaf drie uur open voor de thuisblijvers. Vanaf 20:00 uur komt zanger Jelle Jitze optreden en uiteraard staat het bier koud en de barbecue aan. Wij wensen iedereen en geweldige middag, ongeacht het resultaat. Wij hopen jullie allemaal in Kootstertille of anders in de feesttent te zien. Filmpjes en foto’s van deze middag ontvangen wij uiteraard ook graag.

Leeuwarder Courant aanwezig bij laatste training.
Een finale levert uiteraard persinteresse op. De Leeuwarder Courant interviewde trainer Broer Wiebe de Ringh en op het trainingsveld werd door Simon Bleeker onderstaande foto gemaakt. KLIK HIER VOOR HET INTERVIEW IN HET LC.

Live Twitterverslag
Uiteraard wordt er via het Twitterkanaal het wedstrijdverloop gedeeld. Niemand hoeft dus iets te missen. Maar bij zo’n unieke wedstrijd wil je toch bij zijn!

Regels op het sportveld van Kootstertille

– Alle supporters dienen zich tijdens de wedstrijd achter de omheining te bevinden.
– Op de tribune zijn 15 plaatsen gereserveerd voor mindervaliden. Hou hier rekening mee!
– Glaswerk buiten het terras is niet toegestaan.
– Consumpties (met uitzondering van koffie en thee) kunnen worden betaald met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang van het sportpark en de sportkantine.
– Koffie en thee zal tijdens de rust en derde helft verkrijgbaar zijn op het terras!
–  NIX18. Oftewel: geen 18? Geen alcoholische versnaperingen! Nog geen 25? Dan kan er om je ID-kaart worden gevraagd.

SC Kootstertille – v.v.H.J.S.C.
Sportpark De Tille, Kootstertille
Scheidsrechter: A. Vellinga
Grensrechter 1: J.J.A.M. Vonk
Grensrechter 2: E. Draaijer

Selectie V.V.H.J.S.C.
Lars Palyama (K)
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Nils de Lange
Lex Potma
Bart van Kalsbeek
Sander Sijbranda
Tristan Kouwenhoven
Henk Sijbranda
Toussaint Boonstra
Justin Boonstra
Wiebe Jelle van der Hoek
Jarno Hofstra
Thomas Bethlehem
Piet Jan Nauta
Jan Hielke de Bakker (K)