HJSC staat voor belangrijk duel tegen TOP’63

Vanmiddag neemt het vlaggenschip van HJSC het op tegen TOP’63. Een zeer belangrijke wedstrijd voor beide teams. HJSC en TOP’63 hebben evenveel punten behaald, al speelde de bezoekers van vanmiddag wel een wedstrijd minder. Een zege is voor beide ploegen erg belangrijk om de aansluiting met de teams in de middenmoot te behouden. Bij een nederlaag vanmiddag wordt het wel heel lastig om uit de gevarenzone te komen.

Lees ook: Livemuziek na afloop van HJSC – TOP’63 in het dorpshuis

Goede lijn doorzetten
HJSC pakte na de winterstop twee punten uit twee wedstrijden. Na het knappe gelijke spel tegen hoogvlieger Delfstrahuizen werd vorige week 1-1 gespeeld tegen SC Bolsward. Niet een slecht resultaat maar HJSC zakte de tweede helft ver weg. Aan de andere kant werd voor de winterstop van beide ploegen verloren.

Gewonnen werd voor de winterstop wel van TOP’63. In Oppenhuizen schoot Justin Boonstra HJSC vlak voor tijd naar de 2-3 zege. Hoe het vanmiddag gaat is natuurlijk nog de vraag. Drie punten zijn vanmiddag erg belangrijk.

Positief gemiddelde tegen TOP’63
Veertien keer troffen HJSC en TOP’63 elkaar in Hommerts. Zes keer was HJSC de beste, zes keer eindigde het duel onbeslist en de gasten uit Oppenhuizen pakte twee keer de volle buit.

Na afloop livemuziek in het dorpshuis
Na hopelijk een zege van HJSC maken we er na afloop een mooi feest van. In het dorpshuis zal livemuziek te horen zijn van Hitsingers. Een muzikaal duo dat alle stijlen muziek te horen zal brengen. Blijf dus na afloop zeker nog even hangen voor een drankje en een hapje.

HJSC 2 komt vandaag niet in actie
Het duel tussen HJSC en TOP’63 start om 15:00 uur. HJSC 2 zou voorafgaand aan dit duel spelen. Helaas heeft de tegenstander zich teruggetrokken uit de competitie en is het tweede elftal dus vrij.

VV HJSC – TOP’63
15:00 uur | Sportpark Oan it Far, Hommerts
Scheidsrechter: A. Adema

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Jarno Hofstra
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Toussaint Boonstra
Pieter Kor Spoelstra
Tristan Kouwenhoven
Pieter Wiersma
Nils de Lange
Justin Boonstra
Jetze Wiersma
Marko Hoekstra
Sander Sijbranda
Thomas Bethlehem
Jelger de Boer
Lars Palijama (K)

Programma en stand in 4A-zaterdag

 AVC  VV Tollebeek
 SC Bolsward  VV Delfstrahuizen
 Foarút  SSA Creil-Bant
 HJSC  TOP ’63
 VV QVC  VV Sleat
 De Wâlde  SC Franeker
 Waterpoort Boys  SV NOK