HJSC naar Bolsward, VR1 spelen thuiswedstrijd

HJSC 1 speelt morgen haar zestiende competitiewedstrijd van het seizoen. Bolsward, de nummer twee van de ranglijst is de tegenstander. De laatste ontmoeting eerder dit seizoen eindigde in een spectaculaire 3-3. Die wedstrijd werd in Hommerts zonder publiek gespeeld maar was wel te zien via de livestream op Facebook.

Na twee gelijke spelen tegen TOP’63 en Tollebeek wacht een pittige tegenstander. Toch werden de laatste drie wedstrijden door Bolsward niet gewonnen en moest het de nummer één positie afstaan aan Foarut. Tegen HJSC zal Bolsward ongetwijfeld gemotiveerd zijn om het gat van drie punten niet groter te maken.

HJSC staat op de veilige elfde plaats met een punt meer dan TOP’63, vijf punten meer dan nummer 13 NOK en zelfs acht punten meer dan hekkensluiter NOK. Die elfde positie is belangrijk want dan hoeft HJSC geen nacompetitie te spelen. Het zal nog ontzettend spannend worden in de laatste fase van het seizoen.

It Twadde afgelast, VR1 treffen Deinum
Om 12:30 uur trapt trotse koploper HJSC VR1 af tegen de nummer vijf van de lijst, Deinum VR1. De HJSC-vrouwen staan vier punten los van nummer twee Waterpoort Boys en willen dit gat graag zo houden. Op zaterdag 23 april treffen beide ploegen elkaar in Hommerts. Dat wordt ongetwijfeld een kraker.

HJSC 2 is afgelast omdat tegenstander ONS Sneek 2 geen genoeg man op de been kan brengen. De selectie zal gaan trainen om 15:00 uur.

Livemuziek in het dorpshuis
Om 17:30 uur is er een heerlijke derde helft in het dorpshuis. Bertus Sipma zal een heerlijke avond verzorgen in het dorpshuis. Dit wordt ongetwijfeld een gezellige boel.

Selectie HJSC tegen Bolsward
1. Johan de Boer (K)
2. Erro Hofstra
3. Mark Tesselaar ©
4. Aizo Veltman
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
10. Pieter Wiersma
11. Justin Boonstra
12. Henk Hoekstra
13. Redmer van Netten
14. Tristan Kouwenhoven
15. Ramon Raap
16. Bert Veltman

SC Bolsward – VV HJSC
Aftrap: 15:00 uur