HJSC kent beroerde generale tegen IJVC

HJSC 1 heeft de bekercampagne op uiterst slechte wijze afgesloten. Tegen IJVC ging het vlaggenschip met 1-5 onderuit. Justin Boonstra maakte namens HJSC het doelpunt.

De nederlagen tegen Sneek Wit Zwart 1 en ONS Sneek 2 in de beker waren enigszins ingecalculeerd. Beide ploegen spelen een stukje hoger en dus was een nederlaag geen regelrechte ramp. Positief was dat HJSC zich prima manifesteerde en goed voor de dag kwam. Dat gaf dus absoluut vertrouwen richting de start van de competitie. Wat er zaterdag tegen IJVC gebeurde was bijna schandalig slecht te noemen.

Er is een korte fase in de tweede helft te noemen dat HJSC de bovenliggende partij was en even goed voetbal liet zien. De rest van de wedstrijd waren de gasten uit IJlst heer en meester en overrompelde HJSC. Het trainersduo Broer Wiebe de Ringh en Timo Wittermans waren dan ook allerminst gecharmeerd van deze vertoning.

Zaterdag start de competitie en zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt, anders wordt het een heel lang en zwaar seizoen. Creil-Bant is de tegenstander om 15:00 in Hommerts. Een half uurtje later dan gebruikelijk omdat HJSC 2 eerst in Hommerts(12:30) zijn thuiswedstrijd zal spelen.