HJSC en Creil-Bant trappen het seizoen af

Na een wisselvallige oefen en bekercampagne gaat het vandaag eindelijk gebeuren, de start van de competitie. Een trapje hoger na het kampioenschap van vorig jaar. Andere doelstellingen, betere tegenstanders en ongetwijfeld veel ups en downs. Maar de spelersgroep staat te popelen om weer te beginnen.

Om 12:30 uur speelt HJSC 2 eerst thuis tegen Scharnegoutum. Om deze reden zal het HJSC clublied rond 5 voor drie over het sportpark schalken als de spelers van HJSC 1 het veld op komen lopen. Net als Creil-Bant, sinds kort samen op gegaan in één vereniging. Bant is redelijk onbekend, maar tegen Creil zijn de afgelopen jaren al de nodige potjes tegen gespeeld.

Onbekende tegenstanders zullen we veel vaker treffen dit seizoen, dat is nou het mooie van een stapje hoger. De vierde klasse bestaat uit prachtige clubs, maar na zoveel seizoenen navigeren we bijna met de ogen dicht naar hun sportcomplexen.

Dan de spelersgroep. Tristan en Nils zijn terug van hun vakantie en klaar om te spelen. Het slechte nieuws is dat Bart er langdurig uit is. Hij kwam op het knollenveld van Heeg raar ten val en moet dus nu een tijd aan de zijlijn toezien.

Het duel tegen Creil-Bant begint zaterdag dus om 15:00 op Sportpark Oan it Far in Hommerts.

HJSC 1 – Creil-Bant 1
15:00 | Sportpark Oan it Far
Scheidsrechter: T. Postma

Selectie HJSC
Johan de Boer
Erro Hofstra
Mark Tesselaar
Nils de Lange
Pieter Kor Spoelstra
Sander Sijbranda
Pieter Wiersma
Justin Boonstra
Tristan Kouwenhoven
Toussaint Boonstra
Marko Hoekstra
Jetze Wiersma
Jelger de Boer
Jarno Hofstra
Lars Palijama