HJSC begint 2024 met oefenzege op Sleat

HJSC is 2024 begonnen met een prima oefenzege op vierdeklasser Sleat. Voor rust waren het Hein en Ramon die HJSC naar een 2-0 voorsprong brachten. De 3-0 na rust van Aizo Veltman was de mooiste van de avond. Een vrije trap van enorme afstand wist hij over de keeper de goal in te schieten.

Blessure doelman Johan de Boer
Sleat wist er afhankelijk weinig tegenover te zetten maar werd toch dreigend in de laatste 20 minuten. Eerst viel de 3-1 rond minuut 70 en vijf minuten voor tijd ook de 3-2. Bij een poging een redding te maken bleef de knie van doelman Johan de Boer hangen in het gras. Meteen werd duidelijk dat dit niet goed was en de laatste vijf minuten zijn ook niet meer uitgespeeld.

We hopen op een spoedig herstel van onze keeper. HJSC 1 hervat zaterdag 2 februari de competitie met een uitwedstrijd tegen Woudsend.