HJSC 2 en HJSC VR1 spelen dit weekend thuis

Na weken van stille zaterdagen staat er eindelijk weer eens een mooi programma gepland op ons sportpark. Om 09:00 uur trappen de JO11-2 af met hun competitiewedstrijd tegen Scharnegoutum JO11-2. Om half 11 is de tweede jeugdwedstrijd. Dan speelt de JO17-1 tegen d Olde Veste ’54 JO17-2.

HJSC 2 en HJSC VR1 in actie
De HJSC VR1 willen hun goede start na de winterstop een passend vervolg geven. Vorige week werd er met 4-0 uit bij Mulier gewonnen. En na een nuttige oefenpot tegen de hoger spelende vrouwen van Oudega (2-4 verlies) afgelopen woensdag, lijken de dames klaar voor de volgende wedstrijd. Zij trappen om 12:30 uur af tegen Harlingen VR1.

Vorige week werd hun wedstrijd nog afgelast, maar zaterdag mag ook ‘It Twadde’ weer los. VVI 4 is om 15:00 uur de tegenstander in Hommerts.

Oefenwedstrijd voor HJSC 1
Voor het vlaggenschip is de competitie nog niet hervat. Pas op 19 februari beginnen de mannen van Thomas Graven weer. TOP’63 is dan de tegenstander in eigen huis. Dus tot die tijd trainen en oefenduels spelen. Zaterdag is derdeklasser Makkum de tegenstander en een week later op vrijdag 11 februari speelt HJSC in eigen huis tegen zondag-derdeklasser Renado.