HJSC 1 trapt nieuwe competitie af tegen TOP'63

Na drie verloren bekerduels begint HJSC 1 zaterdag aan de competitie. Tegenstander is TOP’63 dat met Arjen Hoekstra een nieuwe trainer heeft. Zeker in Hommerts en omgeving is Hoekstra natuurlijk geen onbekende.

De voorbereiding van HJSC is wisselvallig te noemen. Oefenpotjes tegen Woudsend en de Sweach werden nog wel gewonnen, in de beker ging het een stuk minder. Drie maal werd er vrij fors verloren. Grotere tegenvallers waren nog het uitvallen van Marko Hoekstra en Toussaint Boonstra. Beide heren zijn nog wel een aantal weken uit de running. Zo moest de nieuwe trainer Klaas Wittermans puzzelen in de voorbereiding. Jonge spelers kregen een kans en dat deden ze zeker niet onaardig.

Thuiswedstrijd voor HJSC 2, VR1 gaan naar Sneek
Het is dus afwachten hoe HJSC zaterdag precies gaat spelen en welke elf namen aan de aftrap zullen verschijnen. HJSC 1 speelt in ieder geval om 15:00 omdat HJSC 2 om 12:30 thuis speelt tegen VVI 4. De HJSC VR1 hopen na de zege van vorige week op wederom een goed resultaat. Zij spelen om 14:30 een uitwedstrijd tegen Waterpoort Boys.

Zin in een portie kibbeling?
Leuk om te vermelden is dat er zaterdag een viskar bij het dorpshuis staat. Van 11:30 tot 19:00 uur staan de nieuwe uitbaters van het dorpshuis voor ieder klaar die zin heeft in een bak kibbeling.

Selectie HJSC tegen TOP’63
Johan de Boer (K)
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Tristan Kouwenhoven
Lex Potma
Jetze Wiersma
Herre Bosma
Jelger de Boer
Egbert Bethlehem
Justin Boonstra
Lammert Wiersma
Sander Sijbranda
Pieter Wiersma
Nils de Lange
Lars Palijama (K)