HJSC 1 thuis tegen Sleat, VR1 vrij en HJSC 2 speelt uit

Na vorige week een prachtig feest te hebben gevierd moet het vizier weer op scherp voor alles en iedereen. De VR1 zijn dan weliswaar kampioen, de resterende wedstrijden moeten natuurlijk ook gewonnen worden. Helaas voor de vrouwen is de wedstrijd van zaterdag tegen Tzum afgelast.

Dames sluiten aan bij It Twadde
Voor HJSC 2 valt er nog weinig eer te behalen. Met een voorlopig negende plaats kan er weinig meer gebeuren. Inclusief de wedstrijd van zaterdag moeten er nog vier potjes worden afgewerkt. Beginnend in Joure tegen het zevende elftal van het dorp. Michelle en Irma van het vrouwenteam sluiten aan bij de selectie van HJSC 2.

HJSC 1 ontvangt Sleat
Na de ietwat onnodige nederlaag van vorig weekend tegen Waterpoort Boys gaat de puntenjacht onverminderd verder. Sleat staat achtste en kent een prima seizoen. Het is al het vijfde jaar in de vierde klasse voor de withemden en wederom weten zij zich vrij makkelijk te handhaven.

Voor HJSC 1 is bekend dat nacompetitie heel reëel is. Natuurlijk kan dat nog worden ontlopen maar dan zal er tegen een ploeg als Sleat wel drie punten gepakt moeten worden. En eigenlijk ook volgende week uit tegen Delfstrahuizen en weer een week later thuis tegen QVC.

Het duel tussen HJSC en Sleat begint om 15:00 uur in Hommerts. Na afloop is er draaiend rad in de kantine.

Selectie HJSC tegen Sleat
1. Johan de Boer
3. Mark Tesselaar (C)
4. Aizo Veltman
5. Lex Potma
6. Jelger de Boer
7. Lammert Wiersma
8. Bart van Kalsbeek
9. Herre Bosma
10. Pieter Wiersma
11. Ramon Raap
12. Piet Jan Nauta
14. Henk Hoekstra
15. Jarno Hofstra
16. Bert Veltman
17. Sander Sijbranda