HJSC 1 naar Sneek, duel HJSC 2 gaat niet door

HJSC 1 speelt morgen tegen Waterpoort Boys zijn tweede competitiewedstrijd. Na het gelijke spel van vorige week tegen Top’63 zou een goed resultaat tegen de Snekers een mooie opsteker zijn.

Bekerwedstrijd vergeten
HJSC 1 speelde natuurlijk in het bekertoernooi nog tegen de geel blauwen. In eigen huis ging HJSC toen met 1-4 onderuit. Die uitslag lijkt stevig maar was zeker enigszins geflatteerd. Op sportpark Schuttersveld gaat HJSC voor een goed resultaat. Maar daar zullen de Snekers ook op zijn gebrand. Zij verloren hun eerste competitiewedstrijd vorige week week met stevige cijfers. In en tegen Delfstrahuizen werd het 6-0.

Bij HJSC een paar wijzigingen ten opzichte van vorige week. Jarno keert na een blessure weer terug bij de selectie. Nils en Herre zijn er niet bij evenals de geblesseerde Marko, Bart en Toussaint. Thijs en Thomas B zullen ook aansluiten bij het eerste elftal.

HJSC VR1 thuis tegen Mulier
Het vrouwenteam van HJSC speelt al haar derde competitiewedstrijd. Na een klinkende zege op de eerste speeldag werd er vorige week wel verloren. Zaterdag komt het vrouwenteam van Mulier naar Hommerts. Die haalden eveneens drie punten uit twee wedstrijden.

HJSC 2 afgelast, twee jeugdwedstrijden
De wedstrijd van HJSC 2 is uitgesteld naar dinsdag 13 oktober om 20:00 uur. Zaterdagochtend zijn er wel twee jeugdwedstrijden in Hommerts. Om 09:00 is het JO 8-2 tegen SWZ JO 8-3, en om 10:00 speelt de JO 11-2 tegen EBC JO 11-1G.

Selectie HJSC 1 tegen Waterpoort Boys
Johan de Boer
Erro Hofstra
Mark Tesselaar
Jarno Hofstra
Lex Potma
Jetze Wiersma
Jelger de Boer
Lammert Wiersma
Sander Sijbranda
Justin Boonstra
Egbert Bethlehem
Thijs Stremler
Thomas Bethlehem
Pieter Wiersma

Overige wedstrijden in de vierde klasse A

 AVC  VV Sleat
 SSA Creil-Bant  De Wâlde
 SC Franeker  Foarút
 VV QVC  SV NOK
 VV Tollebeek  VV Delfstrahuizen
 TOP ’63  SC Bolsward