Foarut laatste tegenstander voor winterstop

HJSC 1 neemt het vanmiddag op tegen Foarut. De laatste tegenstander voor de winterstop. In Menaldum kan treft het eerste de nummer zeven van de ranglijst. Een goed resultaat zou een absolute opsteker zijn na toch wel een roerige periode.

Nieuwe trainer voor de ploeg
Afgelopen maandag stond Pope Leffring voor het eerst op het trainingsveld bij HJSC. Het is fantastisch dat hij HJSC tot het einde van het seizoen onder zijn hoede wil nemen. Hij heeft zowel maandag als donderdag uitgebreid met de selectie gepraat over zijn visie en spelwijze. Dat er wat dingen gaan veranderen is wel duidelijk, dat gaan we vanmiddag als het goed zien op het veld. Er is deze week in ieder geval twee keer duidelijk getraind op bepaalde strategieën.

Broer Wiebe heeft deze week ook via Twitter HJSC bedankt voor de afgelopen jaren. Uiteraard wensen wij Broer al het goeds van de toekomst en hopen we hem weer eens langs de lijn te vinden bij een wedstrijd van HJSC.

Hendrik Feenstra 80 lentes jong
Afgelopen donderdag werd Hendrik Feenstra 80 jaar. De keeperstrainer van HJSC is nog altijd wekelijks te vinden op ons sportpark. Hij neemt nog altijd met veel energie en plezier de jeugd en seniorenkeepers onder zijn hoede. Wij hopen uiteraard dat Hendrik nog lang te vinden is op onze velden.

Afscheid van Tamme van Netten
Deze week kregen we het verschrikkelijk bericht dat Tamme van Netten is overleden. Hij was onmisbaar langs de lijn en bezocht HJSC zowel uit als thuis regelmatig. Met zijn rood zwart geruite jas en lange haren, een opvallende en herkenbare verschijning langs de lijn. Vaak met een programmaboekje in zijn borstzak leunend op de hekken van het sportpark. In Oppenhuizen nog lachend op de foto gezet midden in de feestvreugde na de winnende goal tegen TOP’63. We verliezen in Tamme een uitzonderlijke persoonlijkheid en een echte HJSC’er. Wij wensen alle familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

Foarut – HJSC
14:30 | Sportpark Schatzenburg
Scheidsrechter: A. Haan

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Sander Sijbranda
Erro Hofstra
Nils de Lange
Jarno Hofstra
Pieter Kor Spoelstra
Jetze Wiersma
Jelger de Boer
Mark Tesselaar (C)
Pieter Wiersma
Justin Boonstra
Herre Bosma
Marko Hoekstra
Tristan Kouwenhoven
Lars Palyama (K)