SC Bolsward thuis moet tweede zege op rij worden

Na de mooie zege op TOP’63 van vorige week staat er gelijk weer een belangrijke wedstrijd voor HJSC 1 op het programma. Het vlaggenschip ontvangt sc Bolward in eigen huis, de nummer dertien van de competitie. Een wedstrijd waar HJSC iets meer afstand kan nemen van de onderste plekken in de competitie.

De ontlading was groot toen Justin Boonstra HJSC in de slotfase tegen TOP’63 naar de eerste driepunter schoot. Die mooie zege moet vandaag dus een vervolg krijgen. Bolsward heeft het moeilijk in de eerste wedstrijden van deze competitie. Op de eerste speeldag werd knap gewonnen van AVC, de laatste vier wedstrijden gingen allemaal verloren. Waaronder een 0-11 nederlaag tegen Franeker vorige week.

Onderschatting ligt natuurlijk op de roer, toch zal de ploeg er alles aan doen om de drie punten te pakken. Met wederom de aansluiting van een a-junior (Herre Bosma) is HJSC op volle sterkte. Alleen Bart van Kalsbeek ontbreekt, maar dat is bekend. De hoofdwond van Nils de Lange (opgelopen tegen Sleat) is ook al lang herstelt getuige zijn kopgoal van vorige week in Oppenhuizen.

De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om half 3 in Hommerts. Het tweede elftal begint pas om tien voor vier. Zij nemen het dan op in Stavoren tegen QVC 3.

vv HJSC – sc Bolsward
14:30 uur | Sportpark oan it Far
Scheidsrechter: TC. vd Bij

Selectie HJSC
Johan de Boer (K)
Erro Hofstra
Mark Tessselaar (C)
Nils de Lange
Pieter Kor Spoelstra
Sander Sijbranda
Pieter Wiersma
Justin Boonstra
Tristan Kouwenhoven
Toussaint Boonstra
Marko Hoekstra
Jarno Hofstra
Herre Bosma
Jetze Wiersma

Plaats een reactie