Doe mee aan de HJSC WK-poole 2022

De HJSC WK-pool 2022. Wie wordt de opvolger van ‘het orakel van de Hegemerdyk’ Ronald Yntema?

Van harte welkom bij de HJSC-pool ter ere van het naar corruptie en bedrog stinkende wereldkampioenschap voetbal van 2022. Een WK in de winter. Het leeft nog totaal niet, maar misschien brengt deze WK-pool er wat verandering in.

We gaan vanaf zondag 20 november op zoek naar de beste voorspeller van Hommerts-Jutrijp. En voor de beste voorspeller ligt er zelfs nog een mooi prijsje klaar, al is de hoofdprijs nog afhankelijk van het aantal deelnemers. Wie wordt de opvolger van het ‘orakel van de Hegemerdyk’ genaamd Ronald Yntema, die vorig jaar de EK-pool en de bijbehorende 60 euro op zijn naam schreef?

KLIK HIER VOOR DEELNAME

Even de administratieve zaken op een rij, dan hebben we die ellende maar gehad. Deelname kost 5 euro per persoon. De helft van het geld wordt meegenomen in de prijzenpot, de andere helft gaat naar HJSC. Zowel de nummers 1 en 2 winnen een geldprijs. Je wordt toegelaten in de WK-pool als de betaling is voltooid.

Het geld kan overgemaakt worden (met als beschrijving: WK Pool) op het bankrekeningnummer van HJSC: NL32RABO0328800864.

Updates van de pool zijn te zien op de website van HJSC.  Neem, voordat je de uitslagen gaat invullen, even de tijd om onderstaande te lezen. Uitleg over invullen,punten, inleg, prijzen, deadline en meer (reading time: 3 minuutjes).

INVULLEN EN DEADLINE
Wedstrijden: De uitslagen kun je via deze site invullen. Letop: je kunt tot één minuut voor de aftrap je uitslag wijzigen. Eerste deadline is dus zondag 20 november om 16:59 UUR! Dan moet je minstens de wereldkampioen, eindstanden van de poules, de topscorer, het aantal doelpunten, rode en gele kaarten hebben ingevuld. En natuurlijk de uitslag van het openingsduel tussen Qatar en Ecuador. Dat wordt smullen zeg!

LET OP: bij achtste finales, kwartfinales, halve finales én finales gaat het om de stand na 90 minuten PLUS verlenging! Strafschoppen tellen niet mee. Zie ook het tabblad spelregels (die van Flexvoetbal).

Eindstanden groepen: Voor het juist voorspellen van de groepseindstanden krijg je ook punten. Deze kun je automatisch laten berekenen door de site, op basis van je ingevulde scores. Of je kunt het handmatig doen, mag ook (het hoeft niet per se overeen te komen met je uitslagen).

Wereldkampioen: Vul het land in waarvan jij denkt dat die het WK gaat winnen.

Topscorer: kies een speler uit de lijst van wie jij denkt dat die topscorer van dit WK wordt.

Aantal goals: hoe vaak (inclusief verlengingen) wordt er gescoord? Je kunt je eigen scores optellen, maar een cijfer gokken is beter. TIP: kijk ook even naar voorgaande edities. Wat je hier voorspelt, kan veel invloed op je eindscore hebben. Per doelpunt dat je er naast zit, gaat er een percentage van het maximale puntentotaal af.

Aantal rode kaarten: zie uitleg goals
Aantal gele kaarten: zie uitleg goals