HJSC begint nieuw seizoen met 22 man

HJSC 1 heeft afgelopen week alweer de eerste meeting over het seizoen 2018/19 gehad. Daarin werd duidelijk dat het over beduidend meer spelers kan beschikken dan een seizoen geleden. Door de doorstroom van een aantal jeugdspelers en de komst van Pieter Kor Spoelstra van IJVC, zal HJSC 1 de voorbereidingen beginnen met 22 man. Zoals gezegd ziet het er rooskleurig uit voor ons vlaggenschip. Uiteraard zullen niet alle spelers wekelijks bij de selectie zitten. De overige jongens zullen dan aansluiten bij het tweede elftal wat hierdoor ook wat meer lucht krijgt.

Oefentoernooi in Blokzijl
HJSC zal op zaterdag 11 augustus weer voor het eerst trainen. Op 18 augustus doet HJSC mee aan een toernooi in het altijd gezellige Blokzijl. Dat zal vast weer een ontzettend gezellige, maar natuurlijk ook leerzame dag worden. Ook werd bekend dat HJSC 35+ nu door zal gaan als HJSC 45+. De definitieve teamindelingen zullen nog wel even op zich laten wachten. Het jeugdbestuur is inmiddels ook alweer druk bezig met de invulling van onze jeugdteams. Mocht er iets bekend worden gemaakt dat zullen wij dit via de website bekend maken.

Start zomertraining na de dorpsfeesten.
Eind juni zijn de dorpsfeesten van Jutrijp-Hommerts. Een week later, op donderdag 5 juli beginnen de zomertrainingen. Lekker partijen en een potje bier na afloop.

Voor nu een fantastische vakantie en tot over een aantal weken op ons prachtige sportcomplex.

Selectie HJSC 1 2018/19
Johan de Boer (K)
Erro Hofstra
Mark Tesselaar (C)
Nils de Lange
Lex Potma
Bart van Kalsbeek
Pieter Wiersma
Tristan Kouwenhoven
Justin Boonstra
Henk Sijbranda
Toussaint Boonstra
Jarno Hofstra
Pieter Kor Spoelstra
Lars Palyama (K)
Jetze Wiersma
Marko Hoekstra
Thomas Bethlehem
Wietze Wempe
Arjen Visser
Wiebe Jelle van der Hoek
Thomas Graven
Sander Sijbranda

Plaats een reactie