Geef je op voor de HJSC-Winterdei 2020

Uiteraard starten we het nieuwe jaar met de met de HJSC-Winterdei. Een prachtig zaalvoetbaltoernooi in Woudsend voor alle leden vanaf de B-Junioren. Ieder kan zich individueel opgeven en wordt vervolgens door de organisatie in een team gezet. Jong en oud door elkaar heen, een prachtig toernooi.

Opgeven kan tot en met 8 januari via info@HJSC.nl of via Rohald Boonstra. Je kan Rohald een berichtje sturen via 0620146394.

Hollands buffet en HJSC’er van het jaar
Na afloop van het toernooi in Woudsend gaan we richting het dorpshuis. Daar zal een Hollands buffet klaar staan voor ieder die daar behoefte aan heeft. Laat ook even weten of je mee wilt eten ja of nee. Na het buffet is het tijd voor de nieuwjaarstoespraak, de bekendmaking van HJSC’er van het jaar, enkele ronden Draaiend Rad en maken we er een gezellige avond van.

Oud en nieuw feest bij het voetbalveld
Net als de afgelopen jaren zal er tijdens oud en nieuw een feesttent staan naast het voetbalveld. Bedoeld voor alle inwoners van Jutrijp en Hommerts om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden. In de verwarmde feesttent klinkt de muziek, is er genoeg te drinken en zullen er hapjes zijn. Dit start op 31 januari om 20:00 uur en zal tot diep in de nacht door gaan. Er is geen entree en voor jong en oud toegankelijk.

Op 1 januari is er in diezelfde tent een nieuwjaarsborrel. Wederom met muziek, hapjes en drankjes. En er zal een snackwagen staan voor de grotere trek. Genoeg HJSC-activiteiten dus in de winterstop. We zien jullie graag langskomen.

En uiteraard wensen wij iedereen gezellige feestdagen en een fantastisch en gezond 2020. We kunnen niet wachten tot alle competities weer worden hervat.

Plaats een reactie